Zorgbelang Zuid-Holland - Patiënten en consumenten platform

Training

Leren van ervaringen

Ben je vrijwilliger, ervaringsdeskundige of belangenbehartiger in zorg en welzijn? Wil je mensen ondersteunen of het beleid beïnvloeden?

Schrijf je dan in voor de gratis trainingen van de Academie Zorgbelang! Deze werden afgelopen jaren beoordeeld met gemiddeld een 8.

Voor wie?

Onze trainingen van de Academie Zorgbelang zijn bedoeld voor vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en belangenbehartigers die iets willen verbeteren in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld door mensen te helpen om voor zichzelf op te komen. Of door vrijwilligers of familieleden te ondersteunen bij de zorg voor anderen. Maar het kan ook het beïnvloeden van beleid zijn.

Is het gratis?

Deelname aan onze trainingen is gratis. Dat komt omdat de Zorgbelang Academie financieel ondersteund wordt door provincie Zuid-Holland.

Trainingsaanbod

Download de brochure voor het trainingsaanbod in 2017

Trainingen voor professionals

Leren van ervaringen

Deze trainingen van de Academie Zorgbelang zijn bedoeld voor professionals in zorg en welzijn. Als professionals cliënten goed bejegenen, de context van de cliënt bij de zorg betrekken en goed samenwerken, verbetert de zorg.

Trainingen worden op maat gemaakt en in company op locatie aangeboden. Wij gaan graag met u in gesprek over uw specifieke situatie en vragen. Daarna brengen we een offerte uit.

Waarom Zorgbelang?

  • Zorgbelang versterkt de positie van mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben en wil de kwaliteit van leven verbeteren.
  • Zorgbelang helpt gemeenten en organisaties in zorg en welzijn aan te sluiten bij de mogelijkheden en de context van zorgvragers.
  • Zorgbelang heeft veel kennis, netwerk en ervaringsdeskundigheid vanuit het perspectief van de zorgvragers.

Bekijk het aanbod

Afbeelding