Zorgbelang Zuid-Holland - Patiënten en consumenten platform

Disclaimer

Zorgbelang Zuid-Holland heeft deze site met de uiterste zorgvuldigheid opgebouwd. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend, waarvoor Zorgbelang Zuid-Holland aansprakelijk kan worden gesteld. Tevens kan Zorgbelang Zuid-Holland niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de inhoud van de teksten.

Aan de inhoud van deze site wordt continu veel aandacht besteed. De redactie doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie op de site zo actueel en volledig mogelijk is. Ondanks dat bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn. Daarom kunnen aan de teksten op deze site geen rechten worden ontleend. Bovendien kan Zorgbelang Zuid-Holland niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van de teksten of wegens vermeende onjuistheden.

Links van en naar derden vallen in het bijzonder buiten de controle van Zorgbelang Zuid-Holland. Zorgbelang Zuid-Holland kan daarom nooit voor de inhoud van de websites van derden verantwoordelijk worden gehouden. Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, logo's, foto's en illustraties. Wanneer u de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, dient u hiervoor vooraf schriftelijk toestemming te vragen. U kunt uw verzoek met vermelding van het doel mailen aan de afdeling communicatie.

Om privacyredenen wordt informatie over bezoeken aan www.zorgbelang-zuidholland.nl slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking. De informatie wordt nooit gebruikt om individuele personen te identificeren.

Afbeelding